L’Oració de l’Hort

La imatge de l’Oració de l’Hort data de l’any 1946 i va ser una donació que va fer el prevere de Lleida a la seva germana Sor Salut, quan aquesta va ser nombrada superiora de les monges paüles.

És una obra de l’escultor manresà Jaume Martrus i Riera (Manresa 1889 – Barcelona 1966) i va ser adquirida a Olot, on aquest escultor va residir una llarga temporada fent tot tipus d’imatges religioses.

El mateix any 1946, es va crear l’Agrupació de Portants del Misteri de l’Oració de l’Hort, on hi havia gent tant del mateix carrer de Santa Oliva, on hi ha el convent de les monges, com de la resta de la vila.

Escolta la locució

Reflexió

Jesús fa pregària insistent i difícil, i invita els seus amics més íntims a ajuntar-se a ell. L’oració ens és indispensable, -sense mi no podeu fer res- havia dit el Senyor. Convé pregar, tenir tracte amb Déu, en totes les circumstàncies de la nostra vida en especial, en els dies de greus tribulacions. Preguem amb confiança, amb perseverança, amb desig de fer la voluntat de Déu.

Com arribar

Des de els F.G.C. Anar al punt de informació plaça Fèlix Figueras (ajuntament). Amb cotxe, entrar per el c/ F. Macià pàrquing de la plaça Catalunya continuar a peu fins al punt de informació plaça Fèlix Figueras (ajuntament).

Galeria d’imatges

Activitats relacionades

No Events