La pietat

Es tractava del pas més important que no pertanyia a la Parròquia. Corresponia a la barriada dels pagesos. Havia estat guardat des de sempre a la casa de “Can Carreras”, on tenia reservada tot l’any una espaiosa cel·la. Possiblement, es tractava d’un conjunt de talla del segle XVIII. La verge portava el cor amb set espases i una corona d’argent. El Misteri tenia una comissió de membres amb càrrec vitalici. El rosari del Dimecres sant havia estat sempre cantat. L’any 1916 les imatges foren restaurades i repintades.

Escolta la locució

Reflexió

Jesús, Vós reposareu mort en braços de la vostra Mare. Que l’acolliment a tots els qui s’acostin a l’Església sigui autèntic i estimulant per orientar l’estil de vida que Jesús ens ensenyà per arribar al Pare. Oh Verge i Mare nostra, Maria, acolliu-nos també a nosaltres, protegiu-nos ara i en l’hora de la nostra mort.

Com arribar

Des de els F.G.C. Anar al punt de informació plaça Fèlix Figueras (ajuntament). Amb cotxe, entrar per el c/ F. Macià pàrquing de la plaça Catalunya continuar a peu fins al punt de informació plaça Fèlix Figueras (ajuntament).

Galeria d’imatges

Activitats relacionades

No Events