El Sant Sepulcre

El Sant Sepulcre

El Sant Sepulcre

La imatge del Sant Sepulcre actual data de l'any 1946 i fou adquirida per la Confraria del Sant Sepulcre a l'escultor barceloní Josep M. Camps i Arnau (Barcelona, 1879-1968), ja que la imatge barroca del 1700, amb altar propi, va ser cremada en l’incendi de l'església d'Olesa durant la guerra civil. La imatge antiga anava acompanyada per quatre àngels, els quals es van conservar perquè es guardaven en un domicili particular, a casa de la Rosa de Cal Janot, on durant els dies convinguts de Setmana Santa s'exposa el Misteri des de principis de l'any 1900.

REFLEXIÓ

Gràcies, bon Jesús, per estimar-me tant, gràcies per donar la vostra vida per mi, gràcies per ensenyar-me com cal estimar. Gràcies per donar-me els pecats!
Ajudeu-me a ser més generós, més valent, a estimar-vos a Vós i al pròxim com vós m’heu ensenyat.

Com arribar-hi

Des de els F.G.C. es troben uns cartells indicadors de la Ruta dels Misteris, seguin-los es troben tots els Misteris.
Amb cotxe s'ha d'arribar al carrer Garraf a on hi a un aparcament, continuar a peu seguin els cartells indicadors.

GALERIES ASSOCIADES

Sant Sepulcre 2012

  • Sant Sepulcre 2012
  • Misteri 2016

Col·lectiu Misteris d'Olesa de Montserrat El Sant Sepulcre

El misteri del Sant Sepulcre representa l’enterrament de Jesús. La imatge és una talla de fusta obra de Josep M. Camps i Arnau, nascut a Barcelona l’any 1879. Aquest misteri s’exposa a la casa coneguda com ca la Planxadora.

La imatge del Sant Sepulcre actual data de l’any 1946. La imatge anterior, barroca, del 1700 i amb altar propi, va ser cremada en l’incendi de l’església d’Olesa durant la guerra civil.

La imatge antiga anava acompanyada per quatre àngels, que es van conservar perquè es guardaven en un domicili particular –a casa de la Rosa del cal Janot-, on durant els dies convinguts de Setmana Santa s’exposa el misteri des de principis de l’any 1900.