Contacta amb nosaltres

Participa dels Misteris!

Cada any, per Quaresma, Olesa de Montserrat es prepara per viure la Setmana Santa, que als diferents barris significa posar en marxa una tradició que comença a ser rellevant. Un grup de persones inicien les tasques per posar la seva gran il·lusió al servei de la comunitat, com és la plantada de les imatges dels Misteris i els seus complements –arreglar els rams de flors, els ciris…– per crear una atmosfera de pau i serenitat en un moment molt convuls.

Aquest esforç fet per diversos veïns és molt d’agrair, ja que majoritàriament són persones grans que no busquen cap benefici propi, sinó transmetre un esperit de recolliment, d’amor i convivència durant la Setmana Santa.

La pretensió d’aquest escrit és convidar a participar-hi a tots els nostres veïns, grans, joves i menuts, perquè no permetin que aquests actes es perdin i durin sempre, ja que les tradicions del nostre poble són de tots i ens hi hem d’implicar: les coses senzilles són del poble i per al poble. Com deia un olesà, “els olesans mouran Olesa”.

Si us heu decidit a col·laborar, podeu demanar informació a través de la bústia de contacte i us atendrem personalment.

Moltes gràcies!

Col·lectiu Misteris